Roompot Vakantiepark Aquadelta (2024)

VorigeVolgende

Roompot Vakantiepark Aquadelta (1)Nederland, Zeeland

Baars, Geep, Makreel, Platvis, Schol, Snoek

Meer, Vijver, Zee

Roompot Vakantiepark Aquadelta (2)

Roompot Vakantiepark Aquadelta (3)

Roompot Vakantiepark Aquadelta (4)

Met de directe ligging aan het parkwater en het grevelingenmeer, is Roompot VakantiePark Aquadelta de perfecte uitvalsbasis voor een visvakantie.

Dicht bij huis Restaurant Zwembad

 • Overzicht
 • Reisinformatie
 • Omgeving
 • Kaart
 • Foto's
 • Video
 • Reacties
 • Overzicht

HetVolkerak

Het Volkerak ligt om de hoek. Het is een zoetwatermeer met een vast waterpeil en een diepte variërend tussen de 6 en 13 meter. Verder vind je er een uitgestrekt gebied en een aantal beboste eilandjes omringd door ondiep water. Hier vind je enorme baarzen, en met een beetje geluk zou je hier je pr kunnen verbreken als snoekvisser! Baarzen van 40 plus en snoeken van 120m plus zijn geen uitzondering.

De Oosterschelde

De Oosterschelde is een eldorado voor zoutvissers. De oosterschelde is een erg gezond water dat een overvloed aan Tong, bot, makreel en geep bevat. je kunt hier vissen vanaf de kant of huur een dagje een visboot bij ‘tZeepiertje.

grevelingenmeer

Op vakantiepark Aquadelta kun je vissen in de vijvers, hier vind je karpers tot 10 pond en diverse witvis. Het Grevelingenmeer is het grootste zoutwatermeer van West-Europa. De voormalige zeearm heeft een maximale diepte van 48 meter. In het Grevelingenmeer kun je het hele jaar door vissen op schol, schar en bot. Op dit moment gaat het niet zo goed met de visstand in het meer. Dit komt vooral door het zuurstofgebrek. Tot een diepte van 6 meter is het nog goed te bevissen.

Vergunningen

Onder de binnenwateren vallen onder andere het Volkerak, het Veerse Meer, het Grevelingenmeer, het Oostvoornse Meer, de Dintelhaven en het Hartelkanaal. Om op deze wateren te mogen vissen, dien je over een vispas te beschikken. Daarnaast is voor het Veerse meer, Grevelingenmeer en Oostvoornse meer eendag toestemmingverkrijgbaar. Op de binnenwateren mag je vissen met maximaal 2 hengels voorzien van maximaal 3 haken. Wanneer je vist met een dagtoestemming mag je vissen met 1 hengel. Ook kun je voor het vissen in het Grevelingenmeer een Zeevispas aanschaffen. Voor het vissen op de Oosterschelde heb je geen vergunning nodig.

Faciliteiten

 • Afwasmachine
 • kookplaat
 • Recreatieprogramma
 • Restaurant
 • Rookvrij
 • Snackbar
 • Speeltuin
 • Supermarkt
 • Tafelvoetbal
 • Tennisbaan
 • Tuinmeubilair
 • TV
 • Wasserette
 • Wifi
 • Zwembad
 • Reisinformatie

Met de directe ligging aan het parkwater en het Grevelingenmeer, de Oosterschelde en het Volverak, is Roompot VakantiePark Aquadelta de perfecte uitvalsbasis voor een visvakantie. Je hebt keuze uit verschillende accommodaties en tijdens het reserveren kun je je voorkeursligging aangeven. Roompot VakantiePark Aquadelta beschikt over een overdekt zwembad met een waterglijbaan en een apart baby-, peuter- en kleuterbad. Daarnaast vind je er een bowlingbaan, midgetgolfbanen, tafelvoetbal en een sport- volleybalveld. Verder zijn er voor de kinderen verschillende speeltoestellen op het park en er is een Indoor-speeltuin. Het park beschikt over een à la carte restaurant en een eetcafé. Afhaalmaaltijden zijn beschikbaar bij de afhaalservice of de snackbar.

Heb je een eigen boot? Bij jachthaven Bruinisse is een trailerhelling deze is te gebruiken binnen de openingstijden van het havenkantoor. De kosten hiervoor bedragen € 16,50 per keer.

 • Kaart
 • Omgeving

Klimbos Zeeuwse Helden

Met tokkelbanen, touwladders en wiebelbruggen ga je van boom tot boom. Er zijn zes verschillende uitdagende parcoursen in het klimbos.

Mini Mundi

waal door het miniatuurpark en beleef Walcheren in het klein. Even verderop vind je leuke attracties, zoals het springkussen, het schommelschip, stoere skelters en de achtbaan voor kinderen vanaf 4 jaar.

Deltapark Neeltje Jans

Hier draait alles om zon, zee, natuur, cultuur en techniek. Deltapark Neeltje Jans is een avontuurlijk dagje uit voor de hele familie.

Snowworld Rucphen

De verschillende pistes zorgen voor uitdaging voor jong en oud. Snowworld Rucphen is 365 dagen per jaar geopend.

VR-Zone

Door de speciale bril met 3D-effect kom je in een bijzondere wereld terecht die bijna niet van echt te onderscheiden is.

Historyland

Hier kom je oog in oog te staan met een levensgrote mammoet, holenbeer of sabeltandkat. Ook buiten in het park beleef je een reis door de tijd, tijdens een zoektocht naar echte fossielen.

 • Foto's

Roompot Vakantiepark Aquadelta (5)

Roompot Vakantiepark Aquadelta (6)

Roompot Vakantiepark Aquadelta (7)

Roompot Vakantiepark Aquadelta (8)

Roompot Vakantiepark Aquadelta (9)

Roompot Vakantiepark Aquadelta (10)

Roompot Vakantiepark Aquadelta (11)

Roompot Vakantiepark Aquadelta (12)

Roompot Vakantiepark Aquadelta (13)

 • Video
 • Reacties

Andere bezoekers bekeken ook

Vinkeveense Plassen – Island Life

Nederland Baars, Karper, Snoek, Snoekbaars, Witvis, Zeelt Plas, Plassen

Dit vakantieadres, genaamd Island Life ligt op een privé eiland van wel 400 m2. Dit is de ideale plek om vanaf de kant of vanuit een boot te vissen op: […]

Bekijk details

EuroParcs De Wiedense Meren

Nederland Baars, Brasem, Kolblei, Snoek, Snoekbaars, Voorn, Zeelt Kanaaltjes, Meer, Rivier

Europarcs De Wiedense Meren ligt midden in natuurgebied de Weerribben. Een prachte plek om te vissen op grote baarzen, snoek, snoekbaars en witvissen!

Bekijk details

EuroParcs Marina Strandbad

Gelderland Baars, Blei, Brasem, Karper, Meerval, Snoek, Snoekbaars, Voorn, Witvis Rivier

Bij dit (vis)vakantiepark aan de IJssel vis je vanaf de kant, op je eigen boot of op een gehuurde vissersboot op een uitgebreid visbestand. Hier vind je karpers, snoeken, meervallen […]

Bekijk details

Natuurhuisje op de Vinkeveense Plassen

Nederland Baars, Karper, Paling, Snoek, Snoekbaars, Voorn, Witvis Meer, Plassen, Polder

Kom bij dit natuurhuisje midden op de Vinkeveense plassen helemaal tot rust en vis hier vanuit je vakantiehuis op karpers, snoek, baars, snoekbaars, voorn, paling en witvis.

Bekijk details

Europarcs Ijsselmeer

Nederland Brasem, Karper, Paling, Snoek, Snoekbaars, Voorn, Witvis Kanaaltjes, Meer, Openbaar, Rivier

Een prachtig vakantiepark aan het Ijsselmeer. Vis hier vanaf je eigen steiger op karpers, witvis, snoek- en snoekbaars, voorns, brasem en paling!

Bekijk details

Luxe villa aan de Loosdrechtse Plassen

Noord-Holland Karper, Paling, Snoek, Snoekbaars, Witvis Plassen, Rivier

Luxe vakantiewoningen aan de Loosdrechtse Plassen. Een prachtige locatie die perfect is voor roof- & karpervissers!

Bekijk details

Landal Waterpark Sneekermeer

Friesland Snoek, Snoekbaars, Witvis Meer, Openbaar

Landal Waterpark Sneekermeer aan het Sneekermeer gebied is een toplocatie voor de fanatieke roofvisser!

Bekijk details

Resort Città Romana

Nederland Baars, Snoekbaars, Witvis Meer, Zee

Roofvissers opgelet! Op Resort Città Romana vind je luxe vakantiehuizen met volop vismogelijkheden. Verschillende arrangementen speciaal samengesteld voor de visser.

Bekijk details

Waterfront floating vissers lodges

Nederland Karper, Snoek, Snoekbaars, Witvis Rivier

Waterfront floating vissers lodges zijn gelegen aan de Utrechtse Vecht. Ideaal voor een korte visvakantie in Nederland. Je vist hier op karper, snoekbaars en diverse witvissen.

Bekijk details

Z’ANDvillas De Groote Duynen

Nederland Gul, Platvis, Schar, Schol, Vliegvissen, Witvis, Zeebaars Meer, Vijver, Zee

Z’ANDvillas De Groote Duynen zijn luxe vakantievilla’s met een unieke ligging direct aan het viswater. Vis vanuit je villa, vanaf het Noordzeestrand of vis op het Veerse meer!

Bekijk details

Direct boeken

  Neem contact op

   Roompot Vakantiepark Aquadelta (2024)
   Top Articles
   Latest Posts
   Article information

   Author: Allyn Kozey

   Last Updated:

   Views: 6581

   Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

   Reviews: 82% of readers found this page helpful

   Author information

   Name: Allyn Kozey

   Birthday: 1993-12-21

   Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

   Phone: +2456904400762

   Job: Investor Administrator

   Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

   Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.